Dva saobraćajna udesa tokom noći

Izvor: Blic, 27.Jun.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva saobraćajna udesa tokom noći

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe zadobile povrede, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Rano jutros oko 5.25 časova u Ulici Široki put u Batajnici muškarac starosti 27 godina zadobio je u saobraćajnom udesu razderotinu glave i prevezen je u Kliničko-bolnički centar "Zemun", rekla je dr Macura.

- U saobraćajnom udesu oko 20 časova na uglu ulica Krunske i Kralja Milutina šestomesečna ženska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beba zadobila je modricu na čelu i iz predostrožnosti je prevezena neurohirurgu u Urgentni centar - istakla je dr Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 110 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari, srčani bolesnici osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti.

Dr Macura je istakla da su lekari juče i na Adi Ciganliji imali "miran dan". Ona je savetovala oprez na kupalištima i u saobraćaju, rashlađenje sa voćnim sokovima i vodom, korišćenje lepeza, nošenje šešira i kačketa i šetnje ujutro i uveče, dok bi oni koji kreću na duži put trebalo usput da se odmaraju.

Povezane vesti: Četiri osobe povređene u sudarima prošle noći Utopio se muškarac kod "kineskog mosta" U pet saobraćajnih udesa sedam osoba povređeno Dva saobraćajna udesa tokom noći Tokom noći povređene dve devojčice, mladić i vozač tramvaja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.