Dva puta je umalo umrla pred vencanje sad se nada trecoj sreci

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva puta je umalo umrla pred vencanje sad se nada trecoj sreci

Učiteljica iz Velike Britanije Meri Strat prvi put je zakazala venčanje 2011. godine, kada je morala da ga otkaže jer ju je udario kamion dok je vozila bicikl. Posle teškog oporavka, ponovo je krenula da organizuje najsrećniji dan u životu, ali planove joj je poremetilo otkrivanje karcinoma dojke. Danas ova hrabra žena treći put planira venčanje sa istim čovekom i nada se da će nesreća prestati da joj kuca na vrata.

Meri i njen verenik Danijel Gelfi od 2011. godine pokušavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da stanu na "ludi kamen" ali sudbina svaki put umeša prste. U maju 2011, nekoliko nedelje pre zakazanog venčanja, Meri je udario kamion dok je vozila bicikl u Italiji, gde par živi. Završila je sa više preloma, a povrede su bile toliko ozbiljne da je bukvalno morala ponovo da uči kako da hoda.

Lekari nisu imali najboje prognoze, a njen verenik je dao otkaz kako bi mogao da bude 24 sata dnevno uz nju. Prijatelji su tada skupili novac kako bi joj platili lečenje, a Meri je uspela, uprkos tmurnim predviđanjima lekara, da iz ove bitke izađe kao pobednik.

- Najteži deo mog oporavka je bilo kretanje u kolicima, a čak i kada sam mogla da hodam, punih godinu dana su mi i najosnovniji dnevni poslovi bili pravo mučenje - priseća se nesuđena nevesta.

Nakon što se potpuno oporavila i nakon što su uspeli da prištede malo novca za venčanje, Meri i Danijel su ponovo rešili da organizuju venčanje - ni ne sanjajući da ih čeka još jedna katastrofa. U februaru prošle godine, Meri je otkrila da ima kvržicu veličine sočiva u dojci, a biopsija je pokazala da je u pitanju karcinom.

Pošto se na vreme javila lekaru, tumor je uklonjen, i Meri je sada spremna da se treći put upusti u avanturu organizovanja svadbe - u nadi da će ovog puta uspeti da prošeta do oltara i izgovori sudbonosno "da".

- Život ima sasvim novo značenje nakon što preživite ovakve stvari. Sada samo želimo da uživamo do maksimuma - priča Meri. Venčanje je zakazano za jun sledeće godine.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.