Dva pijana Rusa su se posvađala zbog veličine polnog organa i završilo se kobno

Izvor: B92, 05.Jun.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva pijana Rusa su se posvađala zbog veličine polnog organa i završilo se kobno

Pedesetogodišnji Rus uhapšen je nakon što je sekirom odsekao penis svom prijatelji, saopštila je ruska policija.

Dva poljoprivrednika iz Baškirije su se u toku “pijanke” posvađala zbog priče čiji je polni organ veći. Posle teških reči, odlučili su da pokažu jedan drugom čime raspolažu. Međutim, jedan je bio toliko besan na svog prijatelja da ga je napao sekirom i odsekao mu polni organ.

“Pre dva dana, dva muškarca su zajedno pila pre nego što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << došlo do kobnog incidenta. Kada su iscrpili sve reči, napadač je izvadio sekiru”, saopštio je potparol policije.

Komšija je zvao hitnu pomoć nakon što je čuo krike iz susedne kuće. Ova dva sredovečna muškarca se poznaju od detinjstva i žive u selu Nikolsk. Imena nisu otkrivena osim koliko imaju godina. Jedan 47, a drugi 52. godine.

Napadač se tereti za nanošenje teških telesnih povreda i preti mu osam godina zatvora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.