Dva kamiona i šest automobila izvučeni su iz smetova na putu kod Inđijije

Izvor: Blic, 12.Dec.2012, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva kamiona i šest automobila izvučeni su iz smetova na putu kod Inđijije

Lokalni putni pravac od Golubinca ka Ljukovu, na teritoriji opštine Inđija, koji je bio zatvoren jutros od devet sati zbog iskliznuća dva kamiona, ponovo je prohodan.

Osim kamiona iz smetova je izvučeno i šest automobila koji su bili zaglavljeni na putu oko četiri sata, koliko je trajala akcija raščišćavanja terena.

Za to vreme saobraćaj na ovom putnom pravcu je obustavljen. Blokada na ovom putnom pravcu desila se jutros oko devet sati, a teren je raščišćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 13 sati.

Zbog visokih smetova i snega saobraćaj je potpuno obustavljen na putnom pravcu od Žagubice preko Bora do Crnog vrha.

Spasioci izvukli iz smetova dva autobusa sa putnicima

Povezane vesti: Brrrr! Mraz, sneg i vetar sve do sledećeg četvrtka, temperatura do minus 20 Spasioci izvukli iz smetova dva autobusa sa putnicima Zavejana porodilja: Stisla sam zube i rodila ćerku Ministarstvo: Mrkonjić ceo dan obilazio puteve Marić se izvinio svima koji su bili zavejani u Vojvodini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.