Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2023, 12:27

Dva jermenska vojnika poginula, jedan ranjen, povređena i tri azerbejdžanska

Dva jermenska vojnika danas su poginula, a jedan je ranjen u azerbejdžanskom granatiranju u blizini grada Sotka, saopštilo je Ministarstvo odbrane Jermenije, dok je Azerbejdžan saopštio da su ranjena trojica azerbejdžanskih vojnika u napadu jermenskog drona u blizini granice dve zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tri jermenska vojnika ubijena u sukobu u Nagorno Karabahu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Sep.2023

Jermensko ministarstvo odbrane saopštilo je da su tri vojnika ubijena 1. septembra u intenzivnom granatiranju u blizini granice sa Azerbejdžanom, severozapadno od otcepljenog regiona Nagorno-Karabaha. Ministarstvo je prvobitno saopštilo da su ubijena dva vojnika, a zatim je povećalo broj na četiri,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.