Dva dečaka se otrovala na Ilidži: Pronađeni bez svesti

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 09:32

Dva dečaka se otrovala na Ilidži: Pronađeni bez svesti

Sarajevo -- Dva dečaka starosti 12 i 13 godina hospitalizovano je na Kliničkom Univerzitetskom centru Sarajevo, najverovatnije zbog trovanja ugljen-monoksidom.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mersiha Novalić, potvrdila je da je Policijska uprava Ilidža juče popodne primila dojavu da se u jednom improvizovanom objektu za proizvodnju kolača nalazi dvoje dece u besvesnom stanju. Dečaci su hospitalizovani i na intenzivnoj su nezi, a na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uviđaj su vršili policijskii službenici, sudski veštak i ekpa "Sarajevo-gas". Prema nezvaničnim informacijama portala, kod dečaka je došlo do trovanja ugljen-monoksidom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.