Dužnici bez zdravstvene knjižice

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dužnici bez zdravstvene knjižice

Od 1. jula markice za overu zdravstvenih knjižica izdavaće se poslodavcima isključivo uz dokaz da su platili doprinos za zdravstveno osiguranje. Pomoćnik direktora Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje (RZZO) Vladan Ignjatović kaže da će se od ovog, zakonom propisanog rešenja, odstupiti samo u slučaju "da neko naredi da se prilikom izdavanja markica ne traži potvrda o uplaćenom doprinosu".

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dužnici bez zdravstene zaštite

Izvor: B92, 02.Apr.2009

Beograd -- Od 1. jula markice za overu zdravstvenih knjižica izdavaće se poslodavcima isključivo uz dokaz da su platili doprinos za zdravstveno osiguranje, pišu "Novosti"... Pomoćnik direktora Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje (RZZO) Vladan Ignjatović kaže da će se od ovog, zakonom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.