Izvor: Piplmetar.rs, 09.Nov.2023, 15:30

Dušica i „Helga“ RUKU POD RUKU: Nakon GNUSNIH UVREDA I OPTUŽBI u „Zadruzi“ niko nije očekivao ovaj SPOJ!

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je napustila „Pink“ televiziju posle decenije vođenja rijalitija, uhvaćena je u noćnom provodu sa bivšom zadrugarkom Anđelom Đuričić.
Dušica Jakovljević i Anđela Đuričić • Instagram


Naime, Dušica je objavila fotografiju svoje hotelske sobe, gde će odmarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pre i posle koncerta Ace Lukasa. Nakon beogradske premijere filma „Pokidan“ u Areni i koncerta koji je usledio, folker je organizovao isti događaj u Sarajevu.
Dušica Jakovljević i Anđela Đuričić
Nakon završetka poslovnog dela Dušica je uhvaćena kako odlazi u provod sa bivšom zadrugarkom Anđelom Đuričić. Njih dvoje su zajedno stigle u restoran, obe su bile skockane u crno.
Izgleda da su sadašnje koleginice odlučile da zakopaju ratne sekire budući da su se žestoko provocirale pošto je Anđela diskvalifikovana iz Zadruge.
Dušica Jakovljević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Podsetimo, Dušica Jakovljević o kojoj ne prestaje da se priča zbog otkaza koji je dala na televiziji „Pink“ posle pune decenije rada na toj televiziji, pojavila se na jednom prestoničkom događaju u slobodnom izdanju.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.