Dušan Elezović sakrio imovinu od države

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Elezović sakrio imovinu od države

Pozivajući se na Elezovićeve komšije, list navodi da je prilikom kupovine stana u Novom Sadu od 80 kvadratnih metara, ugovorom sa komšijama dobio još toliko - oko 30 kvadrata u prizemlju zgrade i oko 50 tavanskog prostora koje će adaptirati u zasebnu stambenu jedinicu.

Predsednik IO DS je ponudio komšijama da on od tavana napravi stan i da za uzvrat ugradi lift u zgradu, što su oni i prihvatili, rekli su stanari "Kuriru".

Predsednik Odbora Agencije za borbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << korupcije Zoran Stojiljković podseća za Kurir da je Elezović po zakonu obavezan da prijavi sve što ima u vlasništvu i da je Agencija dužna da proveri sve navode i reakcije građana i medija.
"Tako će biti i u ovom slučaju", rekao je Stojiljković "Kuriru", napominjući da je to mogla da prijavi i Elezovićeva žena i da ima pravo da traži da to ne bude javno.

Po rečima stanara zgrade, 80 kvadrata u kraju preko puta Razvojne banke Vojvodine, gde se zgrada nalazi, košta oko 80.000 evra, hiljadu, po kvadratu.

Elezović je "Kuriru" prvo rekao da ništa nije tačno, a kada mu je predočeno šta su komšije rekle poručio je da nema komentar, piše list.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.