Dureks u Švedskoj traži zamorčiće

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dureks" u Švedskoj traži "zamorčiće"

Švedska filijala kompanije za proizvodnju prezervativa "Dureks" objavila je konkurs na kome traži kandidate i kandidatkinje za testiranje svojih proizvoda.

U oglasu stoji da kandidati treba da imaju između 18 i 30 godina, koji su vedri, radoznali i imaju želju da se dobro pokažu.

"Nudimo fleksibilno radno vreme i težak rad koji, međutim, nudi veliko zadovoljstvo. Za posao vam ne treba nikakvo radno odelo, čak ni bilo kakva priprema. A to možete da radite kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << god želite", stoji u internet oglasu ove kompanije.

Čelnici kompanije kazali su da iako je kampanja kojom se pozivaju zainteresovani u šaljivom tonu, čitavo istraživanje je vrlo ozbiljno i neophodno kako bi se na tržištu našli što bolji proizvodi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.