Dunja: Neću da budem kao Lejdi Gaga

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja: Neću da budem kao Lejdi Gaga

Spot mlade pevačice Dunje Ilić za pesmu “Euforija” stigao je i do Latinske Amerike, tačnije Perua, gde tvrde da je naša pevačica skandaloznija od Lejdi Gage!

Jedan od najpoznatijih blogera iz Perua, Arturo Diaz, objavio je Dunjin spot opisavši je kao najskandalozniju i najhrabriju pevačicu iz Srbije, uz komentar da je skandaloznija i od Lejdi Gage.

- Ne mogu da kažem da mi to imponuje, jer nisam mislila da je bilo šta u tom spotu skandalozno. Pokazala sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << manje nego što devojke pokažu na nekoj plaži, ali sve to deluje tako provokativno zbog moje energije. S druge strane, imponuje mi što je pesma “Nisam Laka, Maco” tako ogroman hit u Ukrajini, i što je “Euforija” krenula njenim stopama – kaže Dunja i dodaje:

- Lejdi Gaga je veliki umetnik, ali mi poređenje sa njom ne laska jer svoju karijeru ne gradim na osnovu uzora, već onako kako se osećam u momentu kad pišem neku pesmu. Naravno, ne bih se bunila da “Euforiju” zavole i u Latinskoj Americi, ali ja svakako ne sanjam svetsku karijeru. Srbija je moja zemlja, i želim da pevam svom narodu - kaže zadovoljno Dunja Ilić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešila je i tačka! Dunja Ilić neće da bude kao Lejdi Gaga!

Izvor: Svet, 12.Jan.2012

Spot mlade pevačice Dunje Ilić za pesmu “Euforija” stigao je i do Latinske Amerike, tačnije Perua, gde tvrde da je naša pevačica skandaloznija od Lejdi Gage! Jedan od najpoznatijih blogera iz Perua, Arturo Diaz, objavio je Dunjin spot opisavši je kao najskandalozniju i najhrabriju pevačicu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.