Dunja Kusturica i princ Aleksandar III ipak neće »na ludi kamen«

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Kusturica i princ Aleksandar III ipak neće »na ludi kamen«

BEOGRAD – Dunja Kusturica (31) raskinula je šestomjesečnu vezu s Aleksandrom III Karađorđevićem (33).

U ljubavnu vezu uplovili su prije šest mjeseci, a svoj odnos nisu željeli da eksponiraju u javnosti. Međutim, ćerka poznatog reditelja Emira Kusturica rješila je da stavi tačku na njihovu ljubav.

Dunja Kusturica navodno nije mogla da pređe preko eksplicitnih fotografija na kojima se princ Aleksandar III i njegov brat Petar III provode u društvu djevojaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
“Iako je Aleksandar insistirao da mu pruži još jednu šansu, ona za njega jednostavno ne želi da čuje. Od njihovog vjenčanja neće biti ništa”, tvrdi naš dobro obvješten izvor.

Princa smo zamolili da nam prokomentariše krah svoje veze s Dunjom.

“No, thanks (Ne, hvala)”, kratko je poručio na engleskom jeziku!

Dunja i Aleksandar III održavali su šestomjesečnu vezu na daljinu s obzirom da rediteljeva ćerka vrijeme provodi uglavnom u Parizu.

(NN, Kurir)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.