Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duljević i Benko ostaju?

BANJALUKA- Leon Benko i Haris Duljević izrazili su želju napustiti Sarajevo ovog ljeta i karijeru nastaviti u inostranstvu, ali ih klub ipak neće prodati po svaku cijenu i još se čeka primamljiva ponuda.

Potvrdio je ovo juče šef stručnog štaba Almir Hurtić, koji će danas s ekipom otputovati na pripreme u Sloveniju. Na put će krenuti 28 igrača, među kojima su i najbolji strijelac prošle sezone, te novopečeni reprezentativac BiH.

"Leon je jedan od naših >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najboljih igrača i želim da ostane s nama. On je izrazio želju da ide u inostranstvo, da sa 32 godine napravi još jedan transfer i završi karijeru. Ako dođe dobra ponuda, nećemo mu praviti probleme, ali ga nećemo prodati po svaku cijenu", istakao je Hurtić i dodao da slično važi i za mladog Duljevića:

"Haris je također jedan od najboljih, također želim da ostane. Dio je kluba i računam na njega kao i na Benku. Međutim, i on želi transfer, pa ako dođe prava ponuda, razmislit ćemo. Dok se to ne desi i on i Benko imaće iste obaveze kao ostatak ekipe."

A obaveze ekipe do 16. jula, kada je planiran povratak iz Slovenije u Sarajevo, biće između ostalog odigravanje pet pripremnih utakmica. Hurtić je još ranije zatvorio listu dolazaka na "Koševo" za ovo ljeto.

"Tražili smo ciljana pojačanja i mislim da smo studiozno odradili posao. Da li su pojačanja - vrijeme će pokazati", rekao je trener Sarajeva.

Među novajlijama je i Saša Balić.

"Pripreme teku izuzetno dobro i već smo na zadovoljavajućem nivou. Mnogo mladih igrača radi s nama, daju nam elan", rekao je Balić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.