Dulić izgubio parnicu protiv Topličkog centra

Izvor: Blic, 19.Dec.2012, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić izgubio parnicu protiv Topličkog centra

Bivši ministar za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić izgubio je parnicu koju je protiv Topličkog centra za demokratiju i ljudska prava vodio zbog povrede časti i ugleda i nanetih duševnih bolova.

Kako je saopštila Koalicija za nadzor javnih finansija, sud je na ročištu, održanom 17. decembra, doneo presudu kojom je Dulićev tužbeni zahtev odbijen kao neosnovan.

Na ovaj način, još jednom su u potpunosti potvrđeni svi navodi Koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za nadzor javnih finansija vezani za Dulićevu ulogu u izvršenim i pripremanim zloupotrebama u akciji "Očistimo Srbiju", navodi se u saopštenju.

Povezane vesti: Optužnice u Finskoj zbog afere "Patria" u Sloveniji Dodik razočaran u novinare u vezi afere, Hipo banka demantuje da ima račun Dulić optužen za teže krivično delo Organi Slovenije prikupljaju podatke o poslovanju Nube Tužilaštvo: Imamo nove dokaze protiv Dulića, preti mu do 12 godina zatvora

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.