Izvor: Kurir, Tanjug, 14.Apr.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić: Drina će biti zaštićena od otpada

BEOGRAD, 14. aprila (Tanjug) - Ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić najavio je danas da će za zaštitu Drine od otpada uskoro biti postignuto trajno rešenje u saradnji sa Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom. "Mi ćemo veoma brzo, u okviru Drinske konferencije, koju ćemo formirati, u saradnji sa kolegama iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, pokušati da pronađemo trajno rešenje ovog problema", rekao je ministar na početku čišćenja Nacionalnog parka "Tara", u okviru akcije "Očistimo Srbiju", preneo je RTS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Očistimo Srbiju - očistimo Perućac"

Izvor: RTS, 14.Apr.2009

Tokom proleća Drina nanese oko 5.000 kubika raznog otpada na brani Perućac. Ljudskim nemarom prirodno dobro postaje deponija čitavog uzvodnog drinskog sliva. Ministar životne sredine Oliver Dulić najavio trajno rešenje za zaštitu Drine u saradnji sa kolegama iz Crne Gorei BiH. ..Površinski otpad...

Nastavak na RTS...

"Regionalno đubre" guši Drinu

Izvor: Mondo, 15.Apr.2009, 10:37

Oliver Dulić najavio je da će za zaštitu Drine od otpada uskoro biti postignuto trajno rešenje u saradnji sa Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.