Dugine boje u Beogradu: Okupljaju se učesnici Prajda (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugine boje u Beogradu: Okupljaju se učesnici Prajda (FOTO)

Učesnici Parade ponosa u Beogradu počeli su polako da se skupljaju ispred Prajd info centra u ulici Kralja Milana i spremaju dekor za šetnju.

Posle mirnog jutra na glavnim beogradskim ulicama, na kojima se stekao utisak kao da nema masovnog događaja - ako se izuzme pojačano prisustvo policije, zastave i baloni sa duginih bojama počeli su da se ističu pre skupa koji je zakazan u podne na Trgu Slavija, udaljenom samo nekoliko stotina metara od Prajd info centra.

Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su i organizatori, a jedan od njih Goran Miletić je u izjavi Tanjugu istakao da je sve spremno za šetnju.

- Policija i državni organi su spremni, a mi smo spremni već nekoliko dana. Centar grada još nije zatvoren, iako se bliži podne, za kada je zakazano okupljanje učesnika, i sve radi normalno. To je iskorak koji smo napravili za sve ove godine - rekao je Miletić Učesnici Prajda će od Slavije, sa početkom u 14 sati, kretati ulicama Kralja Milana, Kolarčevom, preko Trga Republike, Vasinom, pa do krajnje tačke na Studentskom trgu.

Nakon toga će u Studentskom parku od 16 do 20 sati biti organizovan zabavni program koji je otvoren za javnost.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gej parada u Beogradu uz podršku premijerke, gradonačelnika i ministara, više učesnika nego policije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2018

Učesnici beogradske gej parade, "Parade ponosa" završili su šetnju ulicama Beograda koja je prošla bez incidenata, a pripadnike LGBT zajednice i goste Prajda očekuje koncert na Studentskom trgu sa početkom u 16 sati...Učesnike Prajda koji su šetali od Slavije, na Studenstkom trgu dočekala je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.