Dugine boje u Beogradu: Mirno oko skupa Prajda (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugine boje u Beogradu: Mirno oko skupa Prajda (FOTO)

Mirno je u ulicama u blizini okupljanja učesnika Parade ponosa na Slaviji, polažne tačke prema Kralja Milana i Trgu Republike rute šetnje, koja bi, planirano je, trebalo da počne za manje od sat vremena.

Posle mirnog jutra na glavnim beogradskim ulicama, na kojima se stekao utisak kao da nema masovnog događaja - ako se izuzme pojačano prisustvo policije, zastave i baloni sa duginih bojama počeli su da se ističu pre skupa koji je zakazan u podne na Trgu Slavija, udaljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << samo nekoliko stotina metara od Prajd info centra.

Tu su i organizatori, a jedan od njih Goran Miletić je u izjavi Tanjugu istakao da je sve spremno za šetnju.

- Policija i državni organi su spremni, a mi smo spremni već nekoliko dana. Centar grada još nije zatvoren, iako se bliži podne, za kada je zakazano okupljanje učesnika, i sve radi normalno. To je iskorak koji smo napravili za sve ove godine - rekao je Miletić Učesnici Prajda će od Slavije, sa početkom u 14 sati, kretati ulicama Kralja Milana, Kolarčevom, preko Trga Republike, Vasinom, pa do krajnje tačke na Studentskom trgu.

Nakon toga će u Studentskom parku od 16 do 20 sati biti organizovan zabavni program koji je otvoren za javnost.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.