Duge kolone na Horgošu i Batrovcima, višesatna čekanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duge kolone na Horgošu i Batrovcima, višesatna čekanja

Uprave granične policije saopštila je danas da su duge kolone vozila na graničnim prelazima Horgoš sa Mađarskom i Batrovcima sa Hrvatskom gde su višesatna čekanja vozila, navodi se u saopštenju Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Zbog dugih zadržavanja na Horgošu, Uprava granične policije preporučuje vozačima granične prelaze Kelebija i Bački Breg gde su zadržavanja oko 30 minuta i na raspolaganju su granični prelazi Bački Vinogradi, Ðala, Bajmok i Horgoš II svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dana, od 7-19 časova.

Na granici sa Hrvatskom, vozila se zadržavaj na graničnom prelazu Šid od 60 do 90 minuta, dok se na graničnim prelazima Ilok i Sot trenutno čeka od 30 minuta.

Na graničnom prelazu Gradima sa Bugarskom stalno je otvoreno pet-šest kanala na ulasku u Srbiju i zadržavanja se kreću do 60 minuta.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom i Makedonijom čekanja se kreću oko 30 minuta, navodi AMŠ.

U periodu turističke sezone, posebno u dane vikenda zadržavanja na graničnim prelazima variraju i iz A M S S apeluju da vozači koriste manje frekventne granične prelaze.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.