Dublerka Mile Jovović teže povređena na snimanju

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dublerka Mile Jovović teže povređena na snimanju

Mila Jovović obratila se javnosti povodom nesreće koja se dogodila na snimanju novog nastavka filma "Resident Evil", u kojoj je teže povređena njena dublerka Olivija Džekson.

Olivija se sudarila sa kranom za kameru dok je izvodila akrobaciju sa motociklom 5. septembra, a glumica kaže da je pravo čudo što je njena dublerka preživela.

- Ekipa filma "Resident Evil: The Final Chapter" skrhana je bolom i s nestrpljenjem čekamo vesti o njenom oporavku. Sada znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je u stabilnom stanju i da o njoj pažljivo brinu iskusni južnoafrički lekari - napisala je Mila.

Mila (39) u postu na svom profilu na Fejsbuku navela je i da nije bila prisutna na setu u trenutku nesreće, da su joj očevici rekli da je to bilo "stravično", ali da je produkcija brzo reagovala kako bi bili sigurni da će Olivija dobiti nabolju moguću pomoć.

I sit down to write this post with a heavy heart, because a terrible accident rocked our set on Saturday the 5th of...

- Čudo je da je preživela. Nisam je dobro poznavala, jer smo tek počeli sa snimanjem, ali nekoliko puta smo bile zajedno na probama i zaista sam se ugledala na nju jer je plesala kroz koreografiju, prelepa i graciozna. Dokaz Olivijine snage je to što je uspela da preživi.

Mila je na kraju zamolila fanove da se mole za Olivijin potpuni oporavak.

Olvija je iskusna kaskaderka koja je radila na brojnim blokbasterima, uključujući predstojeći film "Ratove zvezda: Epizoda VII", kao i "Pobesneli Maks: Autoput Besa". Bila je dublerka Gvinet Paltrou u filmu "Mortdecai".

Film "Resident Evil" režira suprug Mile Jovović, Pol Anderson.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.