Državna bruka na Trgu republike

Izvor: Danas, 14.Sep.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državna bruka na Trgu republike

Kada je 31. avgusta zamenik gradonačelnika Goran Vesić pompezno otvorio rekonstruisani Trg republike, na društvenim mrežama počelo se sa licitacijama koliko će "izdržati" da se ne pojave rupe, pukotine ili druge nepravilnosti. Članak Državna bruka na Trgu republike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bastać: Ipak zaustavljen saobraćaj na Trgu

Izvor: Danas, 14.Sep.2019

Nastavlja se maltretiranje Beograđana u režiji večitog zamenika Vesić Gorana i njegove ekipe, jer pošto su priznali da je kocka koju su postavili na Trg republike nefunkcionalna i najavili da će je zameniti bez zaustavljanja saobraćaja, već narednog dana saobraćaj na Trgu republike je obustavljen,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.