Državljanka Srbije umrla na aerodromu u Skoplju

Izvor: B92, 14.Jun.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanka Srbije umrla na aerodromu u Skoplju

Skoplje -- Srpska državljanka S.K. (58) preminula je u ambulanti Aerodroma “Aleksandar Veliki” u Skoplju, saopštila je makedonska policija.

Kako se navodi, S.K. se “pogoršalo zdravstveno stanje” dok je sa suprugom K. K. (62) juče oko 19 sati čekala na ulazak u avion za Cirih, nakon što su prošli carinsku kontrolu.

Odmah je pozvana aerodromska medicinska ekipa, ali i pored ukazane medicinske pomoći koja joj je pružena u ambulanti, S. K. je preminula u 20.15, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Po naredbi istražnih vlasti telo preminule preneseno je u Sudsku medicine u Skoplju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Državljanka Srbije umrla na aerodromu u Skoplju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2016

Srpska državljanka S.K. (58) preminula je u ambulanti Aerodroma "Aleksandar Veliki" u Skoplju, saopštila je makedonska policija...Kako se navodi, S.K. se "pogoršalo zdravstveno stanje" dok je sa suprugom K. K. (62) juče oko 19 sati čekala na ulazak u avion za Cirih, nakon što su prošli carinsku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.