Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2020, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanka BiH na vrijeme napustila žarište koronavirusa

Mirela Imširović, studentkinja iz Bosne i Hercegovine na doktorskom studiju Međunarodnih odnosa u kineskom gradu Vuhanu, u kojem se pojavio smrtonosni koronavirus koji se proširio i na ostatak svijeta, u razgovoru za Anadoliju je ispričala šta se tačno dešava u toj zemlji, kako se kineske ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

MIRELA IZ BiH JE NA VREME NAPUSTILA VUHAN: Opisala je šta se tačno dešava u Kini tokom opasne epidemije!

Izvor: Kurir, 31.Jan.2020

Mirela Imširović, studentkinja iz Bosne i Hercegovine na doktorskim studijama Međunarodnih odnosa u kineskom Vuhanu, u kojem se pojavio smrtonosni koronavirus, ispričala je šta se tačno dešava u toj zemlji, kako se kineske vlasti bore protiv opasnog virusa i kako se i sama oseća.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.