Državljanin Srbije u Crnoj Gori pozitivan na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020, 16:01

Državljanin Srbije u Crnoj Gori pozitivan na koronavirus

Četvrto testiranje državljanina Srbije, koji je imao saobraćajni udes u Crnoj Gori, pokazalo je da je pozitivan na koronavirus, pišu podgoričke Vijesti.

Pozivajući se na saznanja TV Vijesti, portal navodi da je u pitanju 325. slučaj zaraze korona virusom u Crnoj Gori.

Reč je, navodi se, o državljaninu Srbije, koji je pre tri dana teško povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Slijepač most - Pljevlja, a koji je zbrinut u bjelopoljskoj bolnici, odakle je upućivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i u Klinički centar Crne Gore i Specijalnu bolnicu u Risnu.

Iz Instituta za javno zdravlje za TV Vijesti nisu odgovorili da li će lekari i medicinsko osoblje iz Bijelog Polja, koji su bili u kontaktu sa zaraženim, nakon mere samoizolacije, danas biti poslati u karantin.

Pored 20 zaposlenih u bjelopoljskoj bolnici, u samoizolaciji je i nekoliko bjelopoljskih policajaca, koji su uradili uviđaj na mestu udesa.

Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, zbog istog slučaja u samoizolaciji se nalaze i neki lekari i medicinsko osoblje Kliničkog centra i Specijalne bolnice u Risnu.

Iz Instituta za javno zdravlje juče su saopštili da se verovatno radi o infekciji koja je u završnoj fazi i da je mogućnost da ovaj pacijent zarazi druge minimalna.

Osim tog pacijenta, u Crnoj Gori je ostao još samo jedan oboleli od korona virusa, 312 ih se oporavilo, dok je devet umrlo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.