Izvor: Beta, 03.Jan.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Albanije u pritvoru zbog ranjavanja nožem turistikinje iz Srbije

Pritvor do 30 dana odredjen je jednom državljaninu Albanije koji je sinoć u Budvi nožem ranio jednu turistkinju iz Srbije, pokušavajući da je opljačka.Arbena Zalija (29) je odmah sinoć uhapsila budvanska policija koja ga je danas uz krivičnu prijavu privela kotorskom sudiji Osnovnog suda u Kotoru Špiri Pavićeviću i on mu je odredio pritvor.Podgorički mediji prenose da je Zali pre 20 dana došao u Budvu i radio kao fizički radnik.On je sinoć oko 18 časova u Ulici Mainski put presreo jednu turistkinju iz Srbije i odvukao je u ulaz obližnje stambene zgrade.Tu ju je više puta udario nogama i rukama pokušavajući da joj otme torbu.Ona se suprotstavila te je Zali izvadio nož i stavio joj ga pod grlo tražeći da mu da torbu. Pritom ju je ranio nožem po šaci.To su videli prolaznici i jedan mladić je poritrčao i spasao ženu, a policija koja je pozvana, stigla je odmah i Zaliju stavila lisice na ruke.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Priveden nakon što je pokušao da opljačka i povredio turistkinju iz Srbije u Budvi

Izvor: Radio 021, 03.Jan.2020

Pritvor do 30 dana određen je jednom državljaninu Albanije koji je sinoć u Budvi nožem ranio turistkinju iz Srbije, pokušavajući da je opljačka...Arbena Zalija (29) je odmah sinoć uhapsila budvanska policija koja ga je danas uz krivičnu prijavu privela kotorskom sudiji Osnovnog suda u Kotoru...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.