Državljani Srbije uhapšeni u Hrvatskoj, prevozili migrante iz Pakistana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljani Srbije uhapšeni u Hrvatskoj, prevozili migrante iz Pakistana

Policija u Otočcu dovršila je kriminalističku istragu dvojice državljana Srbije, osumnjičenih za protivzakoniti ulazak u Hrvatsku i prevoz grupe ilegalnih migranata iz Pakistana.

Hina, pozivajući se na izvore iz ličko-senjske policije, prenosi da su srpski državljani, uz krivičnu prijavu dostavljenu hrvatskom Državnom tužilaštvu, odvedeni u pritvor.

Navodi se da su dvojica državljana Srbije, stari 59 i 31 godinu, dobili krivične prijave za protivzakonit >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ulazak, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Evropske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Iz Policijske uprave ličko-senjske navode da je 59-godišnjak u ponedeljak zatečen kako u kombi vozilu srpskih registarskih tablica prevozi 16 državljana Pakistana, koji su nezakonito prešli hrvatsku granicu.

Istragom je utvrđeno da mu je pomagao 31-godišnjak, koji se, kako bi uočio policijske patrole, vozio ispred kombija u automobilu koje su takođe imale srpske tablice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni državljani Srbije zbog sumnje na ilegalan prevoz migranata

Izvor: RTS, 01.Avg.2018

Hrvatska policija je uhapsila dvojicu državljana Srbije zbog sumnje da su u kombi-vozilu prevozili 16 ilegalnih migranata iz Pakistana. . Policija u Otočcu završila je kriminalističku istragu u vezi sa dvojicom državljana...

Nastavak na RTS...

HR: Državljani SRB uhapšeni, prevozili migrante

Izvor: B92, 01.Avg.2018

Policija u Otočcu dovršila je kriminalističku istragu dvojice državljana Srbije...Oni su osumnjičeni za protivzakoniti ulazak u Hrvatsku i prevoz grupe ilegalnih migranata iz Pakistana...Hina, pozivajući se na izvore iz ličko-senjske policije, prenosi da su srpski državljani, uz krivičnu prijavu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.