Držao ženu 16 godina u podrumu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2011, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Držao ženu 16 godina u podrumu

RIO DE ŽANEIRO -

Jedan Brazilac uhapšen je zbog sumnje da je 16 godina svoju suprugu držao zaključanu u podrumu, dok je u istoj kući živeo sa drugom ženom.

Reagujući na dojavu, policija je u sredu pronašla Sebastijanu Aparesidu Gropo (64) u zapuštenom podrumu kuće u Sorosabi, gradu u državi Sao Paolo.

Podrum, veličine 12 metara kvadratnih, bio je pun izmeta i mrtvih bubašvaba, izjavila je Rojtersu inspektor Ana Luisa Salomone.

"Pronašli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bez odeće, bila je umotana samo u ćebe", rekla je Salomone. Ona je dodala da su prozori podruma bili zakovani.

Pod sumnjom da su ženu držali zatvorenu u podrumu, uhapšeni su Sebastijanin muž i žena koja je sa njim živela.

Suprug je izjavio da je ženu zatvorio u podrum kada je imala 42 godine zato što je mentalno obolela i agresivna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.