Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 23:31

„Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, nisu mogli da je operišu“: Šok snimak Karića kruži mrežama

Stefan je izneo brojne optužbe

Printskrin: Telegraf, Instagram/natasa.savija


Šok snimak bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji je optužen za prebijanje takođe bivše zadrugarke Nataše Šavije, kruži društvenim mrežama.
Naime, na snimku koji je osvanuo vidimo kako Stefan razgovara sa nekim, nije poznato sa kim, a ističe da dotičnu nisu mogli da operišu odmah, jer je imala kokain u krvi.
Pa devojka nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mogla da… Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam… Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem – pričao je Stefan, kako se može i čuti na video snimku.
Nije poznato na koga su se ove optužbe odnosile, a u opisu na pomenutoj stranici stoji da su im poslali da je Stefan ovo izgovarao upravo za Natašu, zbog koje je i optužen.
pic.twitter.com/6mutTLT87M— Kalabaster (@KalabasterJak) July 1, 2023
– Kažu mi u DM da ovo priča o Nataši Šaviji!? – stoji u okviru objave, a komentari su se samo nizali.
Podsetimo, bivši zadrugar Stefan Karić osumnjičen je da je Nataši naneo povrede, zbog čega je oko 30 dana proveo iza rešetaka, a suđenje se i dalje čeka.
Zbog strašnih podliva Šavija i dalje krije lice, a nedavno se uključila uživo putem Instagrama, zajedno sa drugoplasiranom učesnicom „Zadruge 6“, Anom Ćurčić, koja joj je pružila veliku podršku.
– Kako si? – pitala ju je na početku lajva Ana.
Dobro sam. Čekam operaciju, nadam se da će proći sve kako treba. Trebalo bi da bude sad oko 1. jula. Lekari su mi rekli da bi trebalo da se vrati sve u normalu, ali je teško da se radi zahvat dok je oko pod otokom. Ako ne bude tako, nosiću naočare, šta da radim – rekla je očajna Nataša.
– Biće sve u redu, ne očajavaj – pružala joj je podršku Ćurčićeva.
Nataša je zatim skinula naočare i pokazala kako njeno lice izgleda sada.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.