Druženje sa piscima za decu na Filozofskom fakultetu

Izvor: Megafon.co, 20.Mar.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje sa piscima za decu na Filozofskom fakultetu

Departman za srpsku i komparativnu književnost Filozofskog fakulteta u Nišu, u saradnji sa Medijana festivalom dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, organizuje razgovor i druženje sa piscima pod nazivom “Detinjstvo večno traje”. Druženje je zakazano za petak, 22. mart, od 12 sati u amfiteatru u prizemlju Filozofskog fakulteta u Nišu.
Na druženje su pozvani brojni pisci za decu Prisutni će imati prilike da porazgovaraju sa Ljubivojem Ršumovićem, Dušanom Pop Đurđevim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Gordanom Timotijević, Slobodanom Stanišićem, Slavkom Petković Grujičić, Elizabetom Georgiev, Brankom Stevanovićem.
Druženje na fakultetu je organizovano i sa Urošom Petrovićem, Ljubišom Simićem, Verom Cvetanović, Milojem Radovićem, Stefanom Tićmijem, Violetom Jović, Vlastom Cenićem, Rusomirom Arsićem, Branimirom Banetom Rosićem, Radmilom Bulatović i Zlatom Ikanović.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.