Druženje sa fićom i vespom kod Muzeja Jugoslavije

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Druženje sa fićom i vespom" kod Muzeja Jugoslavije

Muzej Jugoslavije i Udruženje istoričara automobilizma organizovali su "Druženje sa fićom i vespom", a brojni članovi klubova oldtajmera doterali su četvorotočkaše i dvotočkaše da posetioci uživaju u njima na plato Muzeja Jugoslavije.

"Druženje sa fićom i vespom" okuplja vlasnike više desetina popularnih "fića" svih godišta, od onih s kraja pedesetih godina, sa "obrnutim vratima", do onih iz sredine osamdesetih godina, kao i "vespe", popularne italijanske dvotočkaše, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << takođe od pedesetih naovamo. U Muzeju Jugoslavije organizovana su i dva izlaganja o istorijatu fiće, popularnog automobila, koji se u kragujevačkoj "Zastavi" proizvodio od 1955. do 1985. godine, za koje vreme je sa traka sišlo 923 hiljade primeraka.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.