Druženja za ponos

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženja za ponos

Multietnička slovenska penzionerska grupa iz Melburna održala je ovog utorka svoje druženje na isteku ove kalendarske godine i to u novim penzionerskim prostorijama društvenog centra u Nort Fitcroju.

Predsednica grupe penzionera Rada Nešovanović je sa grupom penzionera za članove i ostale goste pripremila doček i provod, koji će svi prisutni dugo pamtiti.

- Još jedno druženje, poslednje u ovoj 2018. kojim smo ujedno obeležili kraj još jedne godine, bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nešto svečanije od svih prethodnih. Potrudili smo se da to bude u pravom  smislu te reči - kaže penzionerka i "prva dama" ovog društva Rada Nešovanović.

Predsednica je i sama dugo u penziji, kao i većina članova koji su uživali u ovom druženju. Svim prisutnima je poželela dobro zdavlje i da im porodice i potomci budu srećni i tokom naredne godine.

- Moram da istaknem da sam ponosna na sva naša prethodna druženja. Da nam nije bilo dobro, sigurno je da ne bismo ostali na okupu dugi niz godina. Svako naše okupljanje je proteklo u sjajnoj atmosferi i uvek sa nestrpljenjem čekamo sledeće druženje.

Predsednica Rada Nešovanović je obezbedila i podelila poklone za svoje najbliže saradnike i članove ovog penzionerskog društva, uz želju da se po Novoj godini i božićnim praznicima opet okupe na istom mestu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.