Društvene mreže preplavljene! Tereza Mej se smeje Džonsonu koji je u GADNOM problemu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvene mreže preplavljene! Tereza Mej se smeje Džonsonu koji je u GADNOM problemu! (FOTO)

Ko se zadnji smeje...

Osmeh i blistavo raspoloženje bivše britanske premijerke Tereze Mej dok gleda naslednika Borisa Džonsna kako se suočava sa kritikama ne prolazi neopaženo.

Ken Clarke and Theresa May to undergo surgery to remove the smiles from their faces after hearing that Boris Johnson has lost his government's majority in the House of Commons. pic.twitter.com/WjzCxoI75A

— Scoop Alley (@scoopalley) September 3, 2019

Džonson je dobijao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krirtike s obe strane Donjeg doma u ponedeljak, a Tereza Mej, koja se po prvi put vratila u parlament od ostavke sa mesta premijera prasnula je u smeh dok se Džonson branio odgovarajući na pitanja torijevca Kena Klarka koji je sedeo do nje.

Theresa May being all smiles after leaving parliament is wonderful. pic.twitter.com/1lkLsV8Xy1

— will muldoon (@WillMuldoon) September 3, 2019

I really dislike Theresa May, but her face whilst watching Boris Johnson flounder whilst fielding questions from other MPs is priceless. #Brexit pic.twitter.com/ncbNZlKHkS

— Dr Vicky Forster (@vickyyyf) September 3, 2019

Široki osmeh nije skidala ni kada je kasnije napuštala parlament.

Njeno "vedro" raspoloženje postalo je popularno na Tviteru, uz komentare da iako je korisnici ne vole, zaslužila je ovaj smeh.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.