Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi krug konsultacija za sastav Vlade Hrvatske

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović održaće u ponedeljak na Pantovčaku drugi krug konsultacija parlamentarnih stranaka.

Nakon što je propao pokušaj konstituisanja Hrvaskog sabora, Most nezavisnih lista pozvao je čelnike dveju najvećih koalicija na zajednički sastanak, koji će biti održan u podne.

Most nezavisnih lista, treća je po značaju stranka posle novembarskih izbora i ona pregovara sa obe koalicije, a za neušpešno konstituisanje Sabora i potencijale nove izbore krivi HDZ i SDP, zapretivši da će, ukoliko jedna od opcija odbije sastanak, pregovore nastaviti samo s onom stranom koja se pojavi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kitarović naložila istragu o ratnom putu Raškovića

Izvor: Studio B, 07.Dec.2015

Predsednica Hrvatske zatražila istragu od Veća za nacionalnu bezbednost o tome kako je iz Bezbednosno-obaveštajne agencije procureo dokument da je bivši član SDS S-a Mirko Rašković u Domovinskom ratu radio za hrvatsku obaveštajnu službu...Nedejnik Telegram u najnovijem broju objavio je neklasifikovani...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.