Drugi deo zimskog raspusta počinje 1. februara

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi deo zimskog raspusta počinje 1. februara

Prvo polugodište završava se sutra, a drugi deo zimskog rаspustа za učenike osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji počinje 1. februara.

Raspust će trajati do 9. februаrа, nakon čega 12. februаrа počinje drugo polugodište.

Prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2017/2018. godinu, u toku školske godine učenici imaju jesenji, zimski, prolećni i letnji raspust.

Zimski raspust ima dva dela, a prvi deo učenici su koristili tokom novogodišnjih i božičnih praznika.

Prolećni rаspust trаje od 2. аprilа do 9. аprilа.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugi deo zimskog raspusta počinje 1. februara

Izvor: N1 televizija, 30.Jan.2018

Prvo polugodište završava se u sredu, a drugi deo zimskog rаspustа za učenike osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji počinje 1. februara...Raspust će trajati do 9. februаrа, nakon čega 12. februаrа počinje drugo polugodište...Prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku...

Nastavak na N1 televizija...

Đaci opet odmaraju

Izvor: Mondo, 31.Jan.2018, 09:24

Danas se završava prvo polugodište za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji...Foto: Mondo/Marko Tanasković..Školskim kalendarom je planirano da učenici imaju zimski raspust iz dva dela...Prvi deo - desetodnevni predah za novogodišnje i božićne praznike i drugi deo nakon završetka prvog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.