Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2024, 08:55

Drugi dan potrage za malom Dankom, helikopter i dronovi pretražuju teren

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje. Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani. U potrazi za devojčicom koristi se i helikopter i dronovi sa termovizijskim kamerama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ISPITUJU SVE BEZBEDNOSNO INTERESANTNE OSOBE" Više od 18 sati potrage za malom Dankom (2): Policija proverava kola i sve koji su imali problema sa zakonom

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Potraga za nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić, iz Banjskog Polja kod Bora danas je nastavljena, na terenu su policija, vatrogasci i pripadnici Gorske službe spasavanja, a u potragu su se uključili i građani.

Nastavak na Blic...

Potraga za Dankom još traje, kontrolni punkovi na ulazu u Banjsko polje, pretražuju se kuće i stanovi

Izvor: Bor030.net, 27.Mar.2024

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora, čiji je nestanak juče prijavljen, još uvek traje. Na terenu je veliki broj policajaca, pripadnika žandarmerije, spasilaca, članova Dobrovoljnih vatrogasnih društava, Gorske službe spasavanja i drugih nadležnih službi. Na prilazu Banjskom polju postavljeni...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.