Dru Barimor čeka devojčicu i udaje se u junu

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dru Barimor čeka devojčicu i udaje se u junu

Glumica Dru Barimur presrećna je zbog predstojećeg venčanja, ali i prinove koju čeka. Ona i njen verenik Vil Kopelmen za šest meseci će postati roditelji devojčice, a upravo je devojčicu Dru oduvek želela.

Prijatelji para otkrili su da Dru čeka devojčicu i da neprestano lista časopise i knjige o trudnoći. Prema njihovim tvrdnjama, par će se venčati u junu u Montesitu, a planiraju malu, intimnu svadbu.

Iako svi već znaju da je trudna, Dru i dalje ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sama da potvrdi medijima srećnu vest. Prijateljima i saradnicima otkrila je da čeka dete na zabavi producenta Leonarda Goldberga.

- Svi su pričali o trudnoj Dru i pitali je kako se oseća. Ona je oduševljena jer je trudna, a jedva čeka i venčanje - rekao je prijatelj blizak glumici.

Dru i Vil su u vezi nešto više od godinu dana.

Povezane vesti: Andželina i Bred očekuju blizance, venčanje pre jeseni Džesika Simpson ne želi da se uda dok ne smrša Dru Barimor zbog verenika prelazi u judaizam Sijena Miler se verila i pokazala trudnički stomak Bred Pit i Andželina Žoli uskoro pred oltarom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro stiže nasledinica: Dru Barimor čeka ćerku!

Izvor: Svet, 26.Apr.2012

Prijatelji Dru Barimor otkrili su časopisu 'Life & Story' da će glumica za šest meseci roditi devojčicu. Dru i njenom vereniku Vilu Kopelmanu je ovo prvo dete i jako su uzbuđeni zbog dolaska prinove pa stalno listaju časopise i knjige o trudnoći. U jednom od intervju tridesetšestogodišnja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.