Droga u Parovima, niko ne reaguje!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Droga u "Parovima", niko ne reaguje!

U "Parovima" sve veći razvrat, malo je što snimaju porno filmove koje gleda pola nacije, sad su počeli da promovišu i narkotike kao ispravan način življenja. Produkcija a ni nadležni organi do sada nisu reagovali!

Naime, Zorica se požalila u sredu uveče voditeljki da nije mogla u toalet jer su u njemu bili Jelena Krunić i Gastoz, koji su, kako Zorica kaže, hteli da se drogiraju.

Međutim, Jelena tvrdi da su hteli da imaju seks i da su je slagali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Kada su izašli iz WC-a oni su negirali da su hteli da konzumiraju narkotike i zahtevali su da ih obezbeđenje pretrese. - Pa šta fali drogiranju - rekla je Krunićeva.

Ubrzo ih je obezbeđenje pretreslo i nije našlo ništa, jer su možda uneli svu drogu koju su imali, a Dukićeva se rasplakala zbog čitave situacije.

Nenad je kasnije vređao svoju bivšu devojku sa go-go igračicom i potpalio priču da su hteli da imaju seks samo da bi je još više iznervirao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Još jedan skandal u Parovima: Gastoz i Jelena Krunić se drogirali u toaletu? (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 18.Mar.2016, 11:50

Zorica je optužila Gastoza i Jelenu da su hteli da se drogiraju u toaletu (foto: Screenshot) Novi dan ispunjen bizarnim skandalima i prozivkama u prijalitiju Parovi. Zorica Dukić se požalila sinoć voditeljki da nije mogla u toalet jer su u njemu bili Jelena Krunić i Gastoz, koji su, kako joj je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.