Izvor: Danas, 27.Jul.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drina, reka koja spaja

Treća Međunarodna drinska regata za osobe sa invaliditetom krenula je juče iz Etno sela Vrhpolje. Oko 140 osoba sa invaliditetom, uz prisustvo pratilaca, plovili su do Rajske plaže u Bratuncu i tako realizovati simboličan naziv manifestacije "Drina reka koja spaja". Regatu je svečano otvorio poznati glumac Nenad Okanović poreklom iz Vrhpolja, koji je regatašima poželo mirnu i bezbednu plovidbu.

Organizator regate "Drina, reka koja spaja" je Udruženje osoba sa invaliditetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << "Sve je moguće" uz saradnju Opština Ljubovija i Bratunac, Turističkih organizacija Ljubovija i Bratunac, Rafting kluba "Drinska regata" i etno sela "Vrhpolje. "Udruženje "Sve je moguće" je prvo i jedino koje svojim aktivnostima potvrđuje da ne postoje razlike u mogućnostima ljudi, ali i da postoji potreba i obaveza da se stvaraju jednaki uslovi za sve. Članovi su osobe sa i bez invaliditeta, sa teritorije cele Srbije i inostranstva", istakla je predsednica udruženja "Sve je moguće" Milada Lazić.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.