Izvor: B92, 05.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Srbija na začelju

Valjevo -- Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković kaže da stranke u predizbornoj kampanji pričaju nerealne priče.

Drašković je na konvenciji u Valjevu rekao da su Rumunija i Bugarska postale članice Evropske unije, da su Hrvatska i Makedonija već kandidati za članstvo i da je čak i Albanija potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruženju.

"Po jednima, već 22. januara svima će biti bolje, samo ako oni dobiju glasove. Po drugima, Srbija je jedinstvena, izgrađena i srećna, a po trećima ona je već u Evropi, samo što to niko ne zna. SPO građanima saopštava istinu i realni program brzog preporoda Srbije, zasnovan na brzom uključivanju u Evropu", kaže Drašković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.