Drašković: Neću u Šetnju za Zorana

Izvor: Mondo, 09.Mar.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Neću u "Šetnju za Zorana"

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da su mu, od organizovanih šetnji za Zorana Đinđića, mnogo draže lične šetnje tokom kojih je išao do groba ubijenog premijera Srbije.

Sugerišući da neće učestvovati u tradicionalnoj "Šetnji za Zorana" 12. marta, Drašković je novinarima, nakon polaganja cveća na spomenik Knezu Mihailu u znak sećanja na stradale u devetomartovskim demonstracijama, rekao da je već učestvovao u organizovanim šetnjama i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se uverio da je to paradiranje.

"Bez obzira na mnogo toga što nas je politički, naročito na kraju, razdvajalo, Zoran Đinđić je završio od iste ruke, od istih ubica, koji su počinili masakr na Ibarskoj magistrali, koji su toliko puta pokušavali da meni skinu glavu i koji su poskidali glave, desetinama i stotinama nedužnih ljudi u Srbiji protivnicima režima Slobodana Miloševića, a svi oni su uglavnom bili iz SPO-a", rekao je Drašković.

U tradicionalnoj "Šetnji za Zorana" ove godine će prvi put zajednički učestvovati pristalice Demokratske stranke i Liberalno-demokratske partije, koje će, kako je najavljeno, samo logistički organizovati šetnju koja je zamišljena kao nadstranački događaj.

DS, na čijem je čelu Đinđić bio u trenutku kada je ubijen, pozvala je građane da se 12. marta, uoči početka šetnje, okupe na Terazijama u 12 časova, gde će im se pridružiti i pristalice LDP-a, koje će se okupiti u 11 sati ispred sedišta stranke u Siminoj ulici.

(Tanjug, foto: Tanjug, Sava Radovanović)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuk neće u šetnju za Zorana

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Mar.2013

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da su mu, od organizovanih šetnji za Zorana Ðinđića, mnogo draže lične šetnje tokom kojih je išao do groba ubijenog premijera Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.