Draško Stanivuković pušten da se brani sa slobode

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draško Stanivuković pušten da se brani sa slobode

Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, pušten je večeras da se brani sa slobode, nakon što je ispitan u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci

Tu informaciju je u ime Stanivukovića preneo novinar Slobodan Vasković.

Vasković tvrdi da su Stanivukoviću hakovani svi profili na društvenim mrežama.

Stanivuković je najavio i tužbe protiv MUP RS zbog, kako tvrdi, progona, klevete i pokušaja da ga naprave "državnim" neprijateljem.

On je ranije danas sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu izazivanje nereda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Draško Stanivuković pušten da se brani sa slobode

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2019

BANJALUKA - Narodni poslanik PDP-a Draško Stanivuković pušten je da se brani sa slobode nakon što je ispitan u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu na okolnosti postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo izazivanja nereda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.