Dramatični prizori nakon stravičnog nevremena u Beogradu: Zemun teško pogođen (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 22:52

Dramatični prizori nakon stravičnog nevremena u Beogradu: Zemun teško pogođen (FOTO)

Boris Bursać izašao da pomogne građanima

Tokom večerašnje stravične oluje koja je pogodila celu Srbiju, nastale su velike materijalne štete, a beogradska opština Zemun je jedna od teže pogođenih.

Olujni vetar je za kratko vreme napravio haos: čupao je krovove, drveće, saobraćajne znakove, obarao kontejnere...

Fotografije sa lica mesta pokazuju koliki je intenzitet nevremena bio i kolika je materijalna šteta zadesila naše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sugrađane.

Član Gradskog veća, Boris Bursać, izašao je da pomogne sugrađanima i zajedno sa njima sanira probleme nastale usled neviđene oluje.

- Ekipe JKP Zelenilo i čistoće su na terenu. Ni ja ni oni ne mrdamo odavde dok ne počne sve normalno da funkcioniše - izjavio je Boris Bursać, član Gradskog veća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.