Dramatična scena na saslušanju: Dečak (17) uz plač PRIZNAO da je SILOVAO sestru (7)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatična scena na saslušanju: Dečak (17) uz plač PRIZNAO da je SILOVAO sestru (7)

Niko nije mogao da veruje u strašne reči

Zbog sumnje da je u sredu posle podne, u porodičnoj kući u jednom prigradskom naselju, pokušao da siluje svoju deset godina mlađu sestru, u Novom Pazaru je uhapšen maloletni K. V. (17) kome je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte i:

Maloletnik je na saslušanju u policiji, a potom i pred tužiocem, uz plač sve priznao.

Da li se sve završilo na pokušaju silovanja, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sprečio rođak pozivom policiji, ili je bilo i klasičnog silovanja, znaće se čim budu završeni svi lekarski pregledi i analize.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje sumnje da uhapšeni maloletnik lakše mentalno retardiran, pa će najverovatnije biti upućen na psihijatrijsko veštačenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKUŠAO DA SILUJE ČETVOROGODIŠNjU SESTRU: Plakao, pa priznao zločin

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017

K. V. (17) iz Novog Pazara određen pritvor do 30 dana. Postoje sumnje da uhapšeni maloletnik lakše mentalno retardiran ZBOG sumnje da je u sredu posle podne, u porodičnoj kući u jednom prigradskom naselju, pokušao da siluje svoju deset godina mlađu sestru, u Novom Pazaru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.