Dramatična policijska potera u Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatična policijska potera u Rusiji

Neverovatna policijska potera stiže iz Rusije. Ovaj video snimak podsetiće vas na popularne akcione američke filmove ili igricu “Need for speed”.

Potera je izgledala kao u poznatim akcionim filmovima 

 

Ruska policija juri za Tojota automobilom, koji je u jutarnjim satima kršio saobraćajne propise, a nije imao ni tablice.

 

Iako su mu naredili da zaustavi automobil, vozač je dao gas i počeo da beži.

Zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stiglo pojačanje od još nekoliko policijskih automobila. Međutim, nikako nisu mogli da mu blokiraju put.

 

Pao je u ruke policije tek nakon što se zaletio u dvorište.

 

Policija je kod mladića (24), koji je je sedeo na zadnjem sedištu automobila pronašla alkohol i drogu, pa ga je uhapsila.

 

On je u pritvoru rekao da je došao u grad Irkutsk kako bi našao posao.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Na suvozačevom mestu u policijskoj poteri: Vidite kakav je to osećaj

Izvor: Svet, 30.Sep.2014

Neverovatna policijska potera stiže iz Rusije. Ovaj video snimak podsetiće vas na popularne akcione američke filmove ili igricu “Need for speed”.. Ruska policija juri za Tojota automobilom, koji je u jutarnjim satima kršio saobraćajne propise, a nije imao ni tablice.. Iako su mu naredili da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.