Dramatičan OBRT u istrazi protiv dizajnera! Kostić uhapšen zbog polnog uznemiravanja JOŠ JEDNOG MLADIĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatičan OBRT u istrazi protiv dizajnera! Kostić uhapšen zbog polnog uznemiravanja JOŠ JEDNOG MLADIĆA

Kreatora je prethodno optužio maloletnik koga je trebalo da fotografiše

Beogradska policija uhapsila je danas modnog kreatora Darka Kostića zbog polnog uznemiravanja maloletnika L.J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića!

Pročitajte i:

Njemu je prema nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, a u tom roku će biti priveden tužilaštvu na saslušanje uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijavu, precizirao je portparol tužilaštva Ivan Marković.

Darko Kostić se tereti da je počinio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga – rekao je Marković.

Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani.

Kostić se tereti za polno uznemiravanje maloletnika, kome je navodno jednom prilikom dao kamagru, a da tinejdžer to nije znao unapred.

Prethodno je danas po nalogu Trećeg osnovnog suda u Beogradu policija obavila pretres stana modnog kreatora i uzela snimke video nadzora.

Policija po nalogu tužilaštva prikuplja i druge dokaze koji se tiču ovog slučaja. Kostić i maloletnik su već dali iskaze policiji u statusu građana. L.J. je prema pisanju medija učesnik emisije "Neki novi klinci".

Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu kad je došao da ga dizajner slika.

BONUS VIDEO: ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK NEVREMENA: NEBO SE OTVORILO I ZASULO Lozovik: Meštani ne pamte ovako nešto

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.