Drama u vazduhu: Trampov avion morao hitno da sleti, otkazao mu motor

Izvor: B92, 09.Mar.2022, 22:38

Drama u vazduhu: Trampov avion morao hitno da sleti, otkazao mu motor

Avion Donalda Trampa prinudno je sleteo nakon njegovog govora na donatorskom skupu u Nju Orleansu u organizaciji Republičkog nacionalnog komiteta.

Avion je bio u vazduhu između 20 i 30 minuta pre nego što je jedan od motora otkazao i pilot privatnog aviona odlučio da se okrene i vrati na aerodrom u Nju Orleansu, rekao je jedan od izvora.

Avion je bio na putu za Palm Bič na Floridi, gde Tramp živi na svom imanju Mar-a-Lago, piše Politico.

Audio snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komunikacije između pilota i tornja kontrole letenja otkrio je da je sletanje opisano kao "hitno", prema izvoru, koji je obavešten o snimku.

Kada je avion sleteo na zemlju, RNC je pronašao bivšem predsedniku drugi avion. Tramp je na kraju sleteo u Palm Bič u nedelju oko 3 sata ujutru.

Portparoli Trampa i RNC-a odbili su da komentarišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u vazduhu: Trampovom avionu otkazao motor

Izvor: B92, 10.Mar.2022, 09:00

Avion u kom je bio bivši predsednik SAD Donald Tramp morao je prinudno da sleti pošto mu je usred leta otkazao jedan od motora.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.