Drama u metrou: Policajac spasavao ženu koja je pala na šine

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u metrou: Policajac spasavao ženu koja je pala na šine

Španska policija objavila je snimak na kome je njihov kolega juče spasao ženu koja se onesvestila na stanici metroa u Madridu i pala na šine nekoliko trenutaka pre nego što je voz naišao.

Nepoznata žena (52) je kolabirala i pala ispred voza kada je nepoznati 39-godišnji policajac, koji je stajao sa druge strane platforme, skočio kako bi je spasao.

Neki od prisutnih putnika probijali su se do ivice platforme kako bi pomogli ženi koja je nepomično ležala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šinama dok su drugi pokušavali da potraže pomoć.

Kako se navodi u policijskom izveštaju, policajac je čuo kada je žena pala pa je odmah skočio na šine neposredno ispred voza i počeo da trči prema njoj. U trenutku kada je stigao do žene svetla voza koji se približavao stanici su se pojavila iz tunela.

Dok je policajac pokušavao da stigne do žene, ostali putnici koji su stajali na platformi i mahali kako bi skrenuli pažnju vozaču koji ih je na kraju i primetio i uspeo na vreme da zaustavi voz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Drama u metrou: Policajac spasao ženu koja je pala na šine!

Izvor: Svet, 22.Jan.2013

Španska policija objavila je snimak na kome je njihov kolega juče spasao ženu koja se onesvestila na stanici metroa u Madridu i pala na šine nekoliko trenutaka pre nego što je voz naišao. Nepoznata žena (52) je kolabirala i pala ispred voza kada je nepoznati 39-godišnji policajac, koji je stajao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.