Drama u emisiji, Nikol Šercinger u suzama!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2011, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u emisiji, Nikol Šercinger u suzama!

Nikol je pozitivna, vrcava i vesela kada je na sceni... Međutim, kada je u ulozi članice žirija velikog šoua, ozbiljna je i na njoj je velika odgovornost. Da je emotivna pokazala je u poslednjoj emisiji X Factor-a kada je lično doživela dramu jedne od takmičarki.

Nikol Šerzinger navikla nas je na pesmu, igru, seksipil... Nedavno je pozirala potpuno naga i pokazala nam svoje savršeno telo. Međutim, kada je na stolici za sudije emisije X Factor Nikol je stroga, praveda ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je nova uloga opterećuje. Sa koleginicom Polom Abdul već je dobijala preteće poruke a nakon poslednje emisije Niki verovatno nikada više neće prihvatiti ulogu sudije.

Takmičarka Rejčel Krou koja ima 13 godina ispala je iz daljeg takmičenja nakon što joj je Nikol dala negativan glas. Seksi pevačica bila je pred teškom odlukom: da direktno pošalje kući dugog takmičara Markusa Sentija ili da negativan glas da mladoj Rejčel pa da publika presudi što je i uradila vodeći se logikom: neka sud publike bude ključan. E onda nastaje drama...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.