Drama u bazi američkih marinaca: Naoružani napadač otkriven u vojnom objektu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 18:27

Drama u bazi američkih marinaca: Naoružani napadač otkriven u vojnom objektu

Američka vojska još nije potvrdila da je napadač uhapšen

Američka vojna baza u okrugu San Bernandino oglasila se na društvenoj mreži da im je "poznato" da se u vojnom kompleksu za trening marinaca "Twentynine Palms Marine Corps Air Ground Combat Center" nalazi "aktivan" napadač.

Američki marinci potvrdili su to na oficilijelnom Tviter nalogu, a prema navodima lokalne TV stanice KESQ, osumnjičeni je uhapšen i u toku je njegovo ispitivanje.

.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />#BREAKING NEWS: An active shooter is reportedly in custody at a Marine Corps Air Ground Combat Center in Southern California. https://t.co/meyJApRPGv

— KDKA (@KDKA) July 7, 2020

Vojni objekat "Marine Corps Air Ground Combat Center" u američkoj saveznoj državi Kalifornija je najveća baza za marince u zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.