Drama u avionu: Putnik hteo da otvori vrata zbog cigarete

Izvor: B92, 22.Maj.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u avionu: Putnik hteo da otvori vrata zbog cigarete

Avion nemačke kompanije Lufthaza, koji je leteo iz Minhena za Vankuver, bio je primoran da sleti u Hamburg.

Do iznenadnog sletanja je došlo jer je jedan od putnika počeo da paniči, pokušavši da otvori zadnja vrata letelice na visini od skoro 12.000 metara da bi zapalio cigaretu.

Zvaničnici Lufthanze su potvrdili da je posle incidenta putnik izveden iz aviona koji je morao da skrene s putanje i sleti u Hamburgu, kao i da je istraga u toku.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putnika Dena Ioša, u zadnjem delu aviona je jedan muškarac vrištao i vikao i pokušavao da otvori vrata.

"Očigledno je i pre leta bilo problema s njim, ali su ipak odlučili da polete. Pretpostavljam da je u vazduhu sve više bio uzrujen i da je pokušao da upali cigaretu. Vikao je i vrištao", kazao je Ioš.

Ioš je pohvalio pilota, navodeći da je sve držao pod kontrolom i bio miran.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hteo da otvori vrata aviona da zapali cigaretu

Izvor: Mondo, 22.Maj.2016

Avion nemačke kompanije Lufthaza, koji je leteo iz Minhena za Vankuver, bio je primoran da sleti u Hamburg jer je jedan od putnika počeo da paniči...Foto: MONDO, Lana Stošić..Taj putnik je pokušao da otvori zadnja vrata letelice na visini od gotovo 12.000 metara da bi zapalio cigaretu, objavio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.