Drama u Ulcinju: Muškarac pao sa daske za jedrenje; Izvukli ga pripadnici Jedinice patrolnih čamaca

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 16:39

Drama u Ulcinju: Muškarac pao sa daske za jedrenje; Izvukli ga pripadnici Jedinice patrolnih čamaca

U blizini ulcinjske Velike plaže tokom dana dogodila se prava drama, kada se crnogorski državljanin sa daskom za jedrenje prevrnuo u vodu.

Na lice mesta odmah su se uputili pripadnici Jedinice patrolnih čamaca Ulcinj.

"Službenici Dejan Ražnatović i Vasko Raković su brzom akcijom uspeli da lociraju, pronađu i spasu ugrpženog Crnogorca, a zatim su ga transportovali na bezbedno, na obalu", potvrđeno je za RINU u Upravi policije.

Na sve kupače, meštane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i turiste, se apeluje da strogo poštuju propisana pravila kako ne bi ugrozili svoje i tuđe živote.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U ULCINJU Muškarac pao sa daske za jedrenje u vodu, hitno reagovali pripadnici policije

Izvor: Blic, 16.Avg.2023

U blizini ulcinjske Velike plaže tokom dana dogodila se prava drama, kada se crnogorski državljanin sa daskom za jedrenje prevrnuo u vodu. Na lice mesta odmah su se uputili pripadnici Jedinice patrolnih čamaca Ulcinj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.